Çocuklara Ağız Ve Diş Sağlığı Eğitimi

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Üniversiteli Dağlılar Birliği ve Bursa Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen...

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Üniversiteli Dağlılar Birliği ve Bursa Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen etkinlikte Orhaneli'de miniklere ağız ve diş sağlığı eğitimi verildi.

Bursa Orhaneli'inde Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, Üniversiteli Dağlılar Birliği (ÜNİDAĞ) ve Bursa Diş Hekimleri Odası tarafından düzenlenen 'BGM & ÜNİDAĞ Gülümsetiyor. Çocuklarımız Özgürce Gülümsesin İstedik' projesi kapsamında, dağ ilçelerindeki öğrenciler ağız ve diş sağlığı konularında bilgilendiriliyor.

Reklam
Reklam

Hüsniye Çağlayan İlköğretim Okulu toplantı salonunda, 60 öğrenciye ağız ve diş sağlığı konularında bilgi verildi. Diş Hekimleri Odası Bursa Şubesi'nden Diş Hekimi İlknur Düşmez Girginer, ağız ve diş sağlığının önemi ile diş fırçalama teknikleri konularında öğrencileri bilgilendirdi. Diş hekimi İlknur Düşmez Girginer, toplumda henüz ağız ve diş sağlığı şuurunun oluşmadığını ve düzenli diş fırçalama alışkanlığının olmadığının altını çizen Girginer, Türkiye'de genç neslin hemen hemen yarısında diş eti hastalığı olduğunun tespit edildiğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: