Çocuklara Bilimsel Şov

Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ bünyesinde çalışmaları sürdürülen Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin bilimsel deney gösteri...

Büyükşehir Belediyesi Kültür AŞ bünyesinde çalışmaları sürdürülen Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin bilimsel deney gösteri ekibi, birbirinden ilginç projeleriyle dikkat çekiyor.

Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi’nin bilimsel deney gösteri ekibi, çocuk esirgeme kurumu yurdunda yaşayan 100 çocuğun Çelik Palas Otel’de bir araya geldiği iftar yemeğine katıldı. İftar yemeğinin ardından Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi himayesinde yapılan deneyler, çocuklara hayli ilginç anlar yaşattı. Deneylere birebir katılan çocuklar şov süresince bir yandan keyifli vakit geçirirken aynı zamanda farklı bilim dalları konusunda da pratik bilgiler edindi.

Reklam
Reklam

Anlamlı gecede çocuklarla bir araya gelen Bursa Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Dr. Sunay Özkul da Çocuk Esirgeme Kurumu’nda yaşayan çocukların maddi ihtiyaçlarının olmadığını ancak manevi anlamda ilgi ve sevgiye muhtaç olduklarını belirtti. Deneyleri merakla izleyen çocukların şaşkınlıklarına ve aldıkları keyfe dikkat çeken Özkul, geleceğin emanetçisi olan çocukların sağlıklı gelişmelerinin önemli olduğunu kaydetti.

Keyifli gecede çocuklar dans edip şarkılar da söyleyerek gönüllerince eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: