Çocuklara Okul Çantaları Alışveriş Merkezinden

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burda AVM, düzenlediği kampanya kapsamında 200 TL ve üzeri tutarda...

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan 41 Burda AVM, düzenlediği kampanya kapsamında 200 TL ve üzeri tutarda alışverişlerde çocuklara okul çantası hediye edilecek.

41 Burda AVM, yeni eğitim - öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala, okula dönüş dönemine özel düzenlediği kampanya ile tüm ailelerin ve öğrencilerin heyecanına ortak oluyor. 10 - 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek kampanya kapsamında, 41 Burda AVM içindeki mağazalardan aynı gün içinde yapılacak toplam 200 TL ve üzeri tutarda alışverişlerde okul çantası hediye edilecek. Okul çantası kampanyasından tüm 41 Burda AVM üyeleri yararlanabilecek.

Reklam
Reklam

41 Burda üyesi olmayan vatandaşlar ise kampanya noktasında dolduracakları başvuru formu ile çocukları veya yakınları için hediyelere hemen sahip olabilecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: