Çocuklara özel Vine geldi!

İnternetin 6 saniyelik eğlenceli videolarla dolmasını sağlayan Twitter servisi Vine, çocuklar için yeni servis ve uygulamasını duyurdu: Vinekids.

Tepeden tırnağa çocuklar için tasarlanan Vinekids, ailelerden gelen geri bildirimler düşünülerek hayata geçirilmiş. Çocukların ilgisini daha çok çekebilmek için daha renkli ve daha eğlenceli bir arayüze sahip olan uygulama, doğal olarak daha da kolay bir kullanım sunuyor. Vinekids’in video içerikleri de çocuklara göre.

Uygulamanın bir diğer özelliği, komik ses efektleri ve animasyon karakterler barındırıyor olması. Ücretsiz olarak sunulan Vinekids, şimdilik sadece iOS için piyasaya çıkmış durumda. Uygulamanın gelecekte Google Play Store ve Windows Store’a gelmesi de bekleniyor.

Reklam
Reklam

Dom Hofmann, Rus Yusupov ve Colin Croll’un önderliğinde Twitter tarafından geliştirilen Vine, ilk olarak 24 Ocak 2013’te piyasaya çıkmıştı. Şu anda iOS, Android, Windows Phone ve Xbox One platformlarında boy gösteren servis, kısa bir süre sonra kendi ünlülerini oluşturmaya başladı. Ocak 2015 itibariyle en çok takip edilen Vine ünlüsü, 10.8 milyon ile Nash Grier oldu.

Yalnızca İngilizce dil desteği bulunan çocuklara özel Vine “Vinekids”i indirmek için buraya tıklamanız yeterli.