Çocuklara Yaz Tatili Hediyesi

Çanakkale Belediyesi ve Kent Konseyi Eğitime Destek Çalışma Grubu tarafından organize edilen ücretsiz yaz okulları...

Çanakkale Belediyesi ve Kent Konseyi Eğitime Destek Çalışma Grubu tarafından organize edilen ücretsiz yaz okulları başladı.

Açılış töreni Deniz ve Rüzgâr Sporları Merkezi’nde gerçekleştirildi. Çanakkale Belediyespor ve Abydos Wind Surfing'in de katkı sunduğu yaz okulları açılış törenine katılarak öğrencilerin heyecanlarını ve mutluluklarını paylaşan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, böyle anlamlı bir projede yer almanın mutluluğunu yaşadığını belirtti. Gökhan, ayrıca projede emeğe geçen tüm çalışanlara teşekkürlerini iletirken, çocuklara başarı ve güzel bir tatil diledi.

Reklam
Reklam

Açılışın ardından çocuklar yaş gruplarına göre ayrılarak öğretmenleri ile tanıştı. Yaz okuluna katılan 7-15 yaşları arasındaki çocuklar, yaz tatillerini eğlenerek değerlendirecekleri sosyal, kültürel, sportif faaliyetler ile gelişimlerine katkı sağlamanın yanı sıra iletişim becerilerini de geliştirme imkânı bulacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: