Çocuklardan Dolgi’ye Büyük İlgi

Gerek çevre, gerek eğitim, gerekse kültürel alanlarda hayata geçirdiği projelerle sık sık adından söz ettiren...

Gerek çevre, gerek eğitim, gerekse kültürel alanlarda hayata geçirdiği projelerle sık sık adından söz ettiren Kayserigaz, 1.si Nisan ayında düzenlenen “Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosu” adlı müzikli danslı oyunuyla yoğun istek üzerine 13-17 Mayıs tarihleri arasında 500 çocuğun kahkaha sesine ev sahipliği yaptı.

Kayserigaz, paydaşı olduğu “Temiz Hava İstiyorum Projesi” kapsamında belirlenen ilkokullara Mayıs ayında da örnek bir davranışla ev sahipliği yaptı. Tamamı proje kapsamındaki okulların öğrencilerinden oluşan ve çoğunluğu hayatında ilk defa tiyatro izleyen çocuklar, Kayserigaz’ın sponsorluğunda gerçekleştirilen “Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosunu” Kayserigaz Konferans Salonunda izleme fırsatını yakaladı.

Reklam
Reklam

Çocukların daha bilinçli ve daha farkında olarak yetişmeleri gerektiği fikrini uygulamalı olarak gösteren Kayserigaz, “Kayserigaz Dolgi Çocuk Tiyatrosunu”nda temiz çevre ve temiz doğa için temiz yakıt kullanılması gerektiğini anlatıyor. En temiz yakıt olan doğalgazın faydalarının, kullanım şekillerinin ve neden doğalgaz kullanılması gerektiğinin esprili bir dille anlatıldığı müzikli çocuk oyununu Melikgazi Belediyesi tarafından temin edilen araçlarla Kayserigaz’a getirilen 500 çocuk izledi. Hayata geçirilen tiyatronun 1.sinin Nisan ayında düzenlenmesinin ve 1000 minik misafiri ağırlamasının ardından 2.sinin yoğun talep üzerine Mayıs ayında gerçekleşmesi de oyunun hedefine ulaştığının bir kanıtı olarak gösteriliyor ki bu da Kayserigaz ailesini çok mutlu ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz