Çocuklardan Meram Belediyesi Masal Evleri'ne büyük ilgi

TRT 34. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Meram Belediyesi tarafından Mevlana Kültür Merkezi'ndeki Çocuk Ülkesi'ne kurulan Masal Evleri

TRT 34. Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği etkinlikleri kapsamında Meram Belediyesi tarafından Mevlana Kültür Merkezi'ndeki Çocuk Ülkesi'ne kurulan Masal Evleri çocuklardan büyük ilgi görüyor.

Çocukların en fazla ilgisini çeken stantlar arasında Meram Belediyesi tarafından kurulan 'Masal Evleri' yer alıyor.

Nasrettin Hoca, Keloğlan ve diğer masal kahramanları, anlattıkları masallarla çocukların büyük beğenisini topluyor.

Meram Belediye Başkanı Serdar Kalaycı, yaptığı yazılı açıklamada, dünyanın 42 farklı ülkesinden gelen çocukları Konya'da en güzel şekilde ağırlamaya gayret ettiklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Kalaycı, şenlikler esnasında verilecek mesajlarla ülkelerine dönen çocukların Türkiye'nin ne kadar güçlü, büyük ve barışsever bir ülke olduğunu anlayacaklarını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: