“çocuklarımız Yüzme Öğreniyor, Analarımızın Yüreği Yanmıyor"

“Çocuklarımız yüzme öğrenecek, analarımızın yüreği yanmayacak” sloganından hareketle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve...

“Çocuklarımız yüzme öğrenecek, analarımızın yüreği yanmayacak” sloganından hareketle Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve bu yıl 48 havuzda gerçekleşen yüzme kurslarının 2. dönemi 9 Temmuz 2012 Pazartesi günü start alıyor.

18 Haziran 2012 Pazartesi günü ilk kulaçlarını atan 7-15 yaş grubundaki 5 bin çocuğun yüzme öğrendiği 1. dönem kursların tamamlandığını, ikinci dönemin ise yarın başlayacağını söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmaz, “Çocuklarımız yüzme öğreniyor, analarımızın yüreği yanmıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Yarın başlayacak yüzme kurslarının 26 Temmuz 2012 Perşembe günü sona ereceğini vurgulayan Zihni Aldırmaz, bu dönemde de 5 bin çocuğun daha yüzme öğreneceğini bildirdi.

Üçüncü dönem kursların 30 Temmuz- 16 Ağustos, dördüncü dönem kursların ise 27 Ağustos-13 Eylül tarihlerinde organize edileceğini söyleyen Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, bu yaz döneminde de 20 bin çocuğa daha yüzme öğretmeyi hedeflediklerini ifade etti.

Yüzme kurslarında engellileri de unutmadıklarını kaydeden Zihni Aldırmaz, “Her yaz dönemi olduğu gibi bu yıl da engelli gençler için 2 özel havuzda kurs veriliyor. Seyhan ve Yüreğir’de engellilere tahsis ettiğimiz yüzme havuzlarımızda engelli gençlerimiz yüzme eğitimi alıyorlar” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: