'Çocuklarımıza Biz Sahip Çıkmazsak, Sokaklar Sahip Çıkar'

Kastamonu genelinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy başkanlığında düzenlenen...

Kastamonu genelinde görev yapan beden eğitimi öğretmenleri İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy başkanlığında düzenlenen toplantıda bir araya geldi.
Rehberlik Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’ndaki toplantıda konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Aksoy, "Biz eğitimciler çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bizler çocuklarımıza sahip çıkmazsak sokaklar sahip çıkar. Çocukların boş zamanlarını sporla değerlendirmelerini sağlayın. Biz de imkânlarınızı geliştirmek için elimizden geleni yapacağız. Sizler çalışın, imkânlar konusunda da bizlerin kapısını aşındırın. Lisanslı öğrenci sayımızı önümüzdeki yıl yüzde yüz artırmalıyız” dedi. Sporun hiçbir zaman başarıya engel olmayacağını aksine spor yapan öğrencilerin daha başarılı olacağını söyleyen Aksoy alanlarına göre yetenekli olan çocukların tespit edilip mutlaka değerlendirilmesi gerektiğinin de altını çizdi.
Toplantıya Aksoy ile birlikte Milli Eğitim Şube Müdürü Abdullah Şentürk ve Gençlik Spor Şube Müdürü Adem Keloğlu da katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz