Çocukların buzla tehlikeli oyunu

Son 20 yılın en soğuk kışı yaşanan Zonguldak’ta, saçaklardaki 1 metreyi bulan buz sarkıtları tehlike...

Son 20 yılın en soğuk kışı yaşanan Zonguldak’ta, saçaklardaki 1 metreyi bulan buz sarkıtları tehlike oluşturuyor. Sarkıtların altında oynayan çocukların buzla tehlikeli oyunu, yürekleri ağızlara getiriyor.

Kent merkezindeki sebze hali binasının çatısından kaldırıma uzanan buz sarkıtlarını kırmaya çalışarak eğlenen çocuklar, tehlikeden habersiz oyun oynuyor. Ellerine aldıkları buzlarla oynayıp kule yapan çocuklar, “Buzla oynamak tehlikeli değil mi?” sorusuna, “Tehlikeli ama biz eğleniyoruz işte!” şeklinde cevap veriyor.

Reklam
Reklam

Bu arada buz sarkıtlarıyla dolu yaklaşık 300 metrelik kaldırımdan yürüyen emekli bir vatandaş ise, “Ben şapkama güvendim güya. Aslında saçak altından yürümemem gerekiyordu. Çocukların da burada oynamaları çok tehlikeli.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz