Çocukların Tehlikeli Oyunu

Batman'da trafiğin yoğun olduğu noktalarda seyir halinde olan araçların arkasına tutunan çocuklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Batman'da trafiğin yoğun olduğu noktalarda seyir halinde olan araçların arkasına tutunan çocuklar, tehlikeye davetiye çıkarıyor.

Kentin en işlek caddelerinden biri olan Turgut Özal Bulvarı çocukların tehlikeli oyunlarına sahne oluyor. Seyir halinde bulunan araçların arkasına asılarak gezen çocuklar, bir süre gittikten sonra atlıyorlar. Çocukların tehlikeli yolculuğunu gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemiyor. Araçların arkasına tutunan çocukların çok tehlikeli bir oyun içerisinde olduklarını belirten vatandaşlar, "Trafik ışıklarının yoğun olduğu noktalarda yaşları 11 ile 15 arasında olan çocuklar kırmızı ışıkta bekleyen araçların arkasına asılıyor. Asıldıkları aracın arkasından hızla gelen başka araçlardan habersizler olan çocuklar tehlikeye davetiye çıkarıyor. Aniden dengesini kaybederek düşen bir çocuk, arkadan gelen araçların altında kalabilir. Ailelerin çocuklarına sahip çıkmaları hem sürücüleri hem de çocuklar açısından güvence olur" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz