Çocukların ve kadınların uygunsuz deepfake görüntülerini hazırladı! Gerçek yüzlerini rızasız başkalarının vücuduna yerleştirdi: "266 adet uygunsuz sahte görüntü"

İngiltere'nin Southport kentinde yaşayan 47 yaşındaki Karl Marshall isimli bir adam dijital olarak değiştirilmiş çocuk ve kadın resimleri (deepfake) oluşturmak ve paylaşmak da dahil olmak üzere çok sayıda cinsel suçtan hapse atıldı.

MYNET|DIŞ HABERLER İngiltere'nin Southport kentinin Rufford bölgesinde yaşayan 47 yaşındaki Karl Marshall isimli bir adam bir çocuğun uygunsuz fotoğraflarını/sahte fotoğraflarını çekmek, cinsel tatmin amacıyla bir kişinin mahrem durumunun fotoğrafını veya filmini paylaşmak suçlamalarını kabul etti. Kadınlar ve çocuklar üzerinden sahte uygunsuz görüntüler oluşturan adam 2 yıl 2 ay hapis cezasına çarptırıldı.

ÇEVRİMİÇİ OLARAK PAYLAŞTI

Marshall, gerçek kadın ve çocukların yüzlerini, onların bilgisi olmadan kullanarak sahte +18 görüntüler oluşturarak çevrimiçi olarak paylaştı. Marshall, Temmuz 2023 ile Ocak 2024 arasında yapay zeka teknolojisini kullanarak çocukların 266 adet uygunsuz sahte görüntüsünü üretti.

Reklam
Reklam
Anahtar Kelimeler: