Çocukların Yeni Mutluluk Adresi: Regülâtör Piknik Alanı

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin yenileyerek hizmete açtığı Regülâtör Piknik Alanı, çocukların eğlence mekanı oldu.1958 yılında yapılan...

Eskişehir Odunpazarı Belediyesi'nin yenileyerek hizmete açtığı Regülâtör Piknik Alanı, çocukların eğlence mekanı oldu.

1958 yılında yapılan ve Eskişehir’in ilk piknik alanı olma özelliğini taşıyan Regülâtör Piknik Alanı yaklaşık 30 dönüm üzerinde hizmet veriyor. Odunpazarı Belediyesi tarafından yapılan yenileme çalışmaları sonucunda haziran ayında açılış töreni ve Gökçe konseriyle hizmet vermeye başlayan Regülâtör Piknik Alanı, gencisinden yaşlısına vatandaşların akınına uğruyor.

Piknik alanları, kafeterya, mescit, oyun grupları ve tuvaletlerin yer aldığı piknik alanında çocukların mutluluk sesleri eksik olmuyor. Aileleriyle birlikte piknik yapmak için Regülâtör Piknik Alanı’na gelen minikler kendileri için hazırlanmış oyun gruplarında oynarken kendilerinden geçiyorlar. Ailelerinde kendilerine eşlik ettiği oyunlar esnasında çocuklar, hem doğayla iç içe oluyorlar hem de yeni arkadaşlıklar ediniyorlar.

Reklam
Reklam

Çeşitli oyun aletlerinin bulunduğu parkta çocuklar, bilgisayar ve sanal oyun ortamından uzaklaşarak doğayla iç içe olmanın hazzını yaşıyorlar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: