Çocuklarıyla Mezuniyet Coşkusu Yaşadılar

BİTLİS (AA) - Bitlis Eren Üniversitesi'nde (BEÜ) uzaktan eğitim gören kadınlar, mezuniyet coşkusunu çocuklarıyla yaşadı.

BİTLİS uzaktan eğitim gören kadınlar, mezuniyet coşkusunu çocuklarıyla yaşadı. BEÜ Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu'nda uzaktan eğitim veren Çocuk Gelişimi Bölümü, bu yıl ilk mezunlarını verdi. Üniversite Konferans Salonu'nda düzenlenen mezuniyet törenine, çocuklarıyla birlikte katılan kadınlar, mezuniyet coşkusunu çocuklarıyla yaşadı. Törende konuşan BEÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Sabir Rüstemli, "Uzaklardan gelerek çocuklarını da bırakıp eğitim alan tüm öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarı dilerim" dedi. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hatice Öntürk ise her bitişin bir başlangıç olduğunu, bu nedenle mezuniyetin de yeni başarıların başlangıcı olacağını söyledi. İlk mezunları vermenin gururunu yaşadıklarını ifade eden Öntürk, bölümün açılmasında emeği geçen BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Doğru’ya teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz