Çocuklarla Birlikte Keyifli Bir Tatil

Huzur içinde ve doğayla baş başa bir tatil arayan ailelerin tercih ettiği Antalya Side’deki Grand...

Huzur içinde ve doğayla baş başa bir tatil arayan ailelerin tercih ettiği Antalya Side’deki Grand Prestige Hotel, bu yaz hayata geçireceği yeni bir uygulamayla konuklarını sevindirecek.

Gece bakıcısı uygulamasını başlatan otelde, eşler gece odalarına hapis olmaktan kurtuluyor. Anne babalar partilerde eğlenirken çocuklarına gece açık olan mini club’daki eğitimli dadılar göz kulak olacak.

Sağlıklı yaşam ve tatil imkânlarını bir arada sunan Antalya Side’deki Grand Prestige Hotel, bu yaz yeni bir uygulamayla adından söz ettirecek. Çocuklu ailelerin tatildeki en büyük sıkıntısı olan bakıcı sorununa çözüm getiren otel yönetimi “Gece Bakıcısı” uygulamasıyla ailelere tatilde rahat bir nefes aldıracak. Gündüz çocuk bakım hizmetinin yanı sıra gece de eğitimli dadılarla çocuklara bakım imkanı sunan otelde kalan eşler, gece eğlencelerine katılırken, çocuklarını gönül rahatlığıyla uzman bakıcılara emanet edebilecekler.

Reklam
Reklam

Toros Dağları’nın gölgesinde, yeşillikler içinde, Titreyen Göl’ün kenarında dağ, göl, orman ve deniz manzarası içinde yer alan Grand Prestige Hotel, sağlıklı yaşam ve tatil olanaklarını da bir arada sunuyor. Toplam 40 dönümlük arazi üzerine kurulu olan otelin dışındaki geniş yeşil alanında veya göl kenarında yürüyüş, bisiklet, tenis, basketbol, voleybol ve masa tenisi imkânı sunulurken; dileyenler motorsuz su sporlarına da hiç bir ücret ödemeden katılabiliyorlar.

Grand Prestige Hotel, acentelerden gelen talep üzerine bu yıl erken rezervasyon kampanyalarında da yerini aldı. Otelde 30 Nisan’a kadar rezervasyon yaptıranlar yüzde 25’lere varan indirim imkanına kavuşuyor. Otelin her yıl 12 ayrı ülkeden turist ağırladığına dikkat çeken yetkililer, 346 odalı otelin 22 yıldır bölgenin en çok tercih edilen otelleri arasında yer aldığını belirterek, “Türk çocuklu ailelerinin tercih ettiği otelimizde yaz mevsiminde talebe yetişmekte zorlanıyoruz. Avrupalı misafirlerimiz erken rezervasyon döneminde otelin büyük çoğunluğunu önceden doldurdukları için son dakikada Türk misafirlerimize yer bulmak zor oluyor. Son yıllarda bunu fark eden Türk misafirlerimiz de rezervasyonlarını erken yapmaya başladılar” dediler.

Reklam
Reklam

Grand Prestige Hotel Side olarak bu yıl iki farklı hizmetle misafirlerinin karşısına çıkacaklarını belirten otel yetkilileri, “Bu hizmetlerimizden biri misafirlerimizi bavul taşıma derdinden kurtarıyor. Otelimizi sürekli ziyaret eden misafirlerimize otel bünyesinde şifreli bir dolap tahsis ediyoruz. Bu şekilde tatil eşyalarını ve isterlerse bavullarını bu dolaplarda bize emanet ederek, yüklerini hafifletebilirler. Gece bakıcısı hizmetimizde ise, ailelerin çocuklarını düşünmeden eğlenmelerini sağlıyoruz. 2013 yılında 4 dilde bakıcı hizmeti sunacağız. Son olarak da SPA alanımızı bin metrekareye çıkararak tamamen yeniledik ve mart ayı itibarı ile misafirlerimizin hizmetine açıyoruz. 2013 Kasım ayında inşaat yasağının sona ermesi ile inşaat çalışmaları başlayacak 140 odalı ek binamızın 2014 yaz sezonuna yetişmesi planlanıyor. Ek bina için 10 milyon liralık yatırım planlıyoruz” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: