Çocuklarla Çocuk Arabasıyla Ekmek Mücadelesi

Adana'da 2-3 yaşlarındaki çocuklarıyla atık kağıt ve plastik toplayan kadının ekmek mücadelesi görenlerin yüreğini burktu.Yoksul...

Adana'da 2-3 yaşlarındaki çocuklarıyla atık kağıt ve plastik toplayan kadının ekmek mücadelesi görenlerin yüreğini burktu.

Yoksul vatandaşlar için atık kağıt ve plastikler geçim kaynağı olmaya deva ediyor. Daha çok erkeklerin çöpten atık kağıt ve plastik topladığı görülen Adana'da bu kez bir kadının iki çocuğuyla verdiği ekmek mücadelesi objektiflere yansıdı.

Topladığı atık kağıt ve plastikleri bir torbayla çocuk arabasında taşıyan kadın, 2 yaşlarındaki çocuğunu arabaya bindirip, diğerini de yanında yürüterek sokak sokak geziyor. Çevredeki vatandaşlar ise gördükleri manzara karşısında duygulandı. Kadın ise eve ekmek götürme telaşıyla uzaklaştı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: