COFACE Sigorta perdelerini açtı

Bundan altı ay önce "fark yaratmak ve farkına vardırmak" sloganıyla şirket içi eğitimlerinde yaratıcı drama ile yola çıkan COFACE ekibi ülkemizin unutulmaz operetlerinden LÜKÜS HAYAT'ı başarıyla sahneledi.

Ekip olma bilincini geliştirmek, çözüm odaklı ekip çalışması yürütmek ve kriz anında doğru karar verebilmek, diksiyon ve ikna edici konuşma ve beden dili gibi bir çok konuyu içinde bulunduran eğitimin sonucu olarak firmanın tüm elemanlarının ast – üst ilişkisi gözetmeksizin ve en üst düzey yöneticilerine kadar her kademeden çalışanın rol aldığı oyun , 3 gece boyunca sahnelendi.

Reklam
Reklam

COFACE TÜRKİYE müşterileri, iş ortakları, dostları ve sektörün diğer kuruluşlarından oluşan toplam 1500 seyirci oyunu 3 gece de ayakta alkışladılar. COFACE TÜRKİYE CEO'su Belkıs Alpergun, özellikle içinde bulunduğumuz dönemde Türkiye'deki varlıklarını bu tip motivasyon ve verimlilik artırıcı çalışma ile gerçekleştirmenin neticesindeki başarı ve alınan övgülerin COFACE TÜRKİYE'yi daha çok yüreklendirdiğini ve başarının kişisel odaklı değil, "ekip" olunduğunda kaçınılmaz olduğunu belirtti. COFACE TÜRKİYE çalışanları da bu eğitimden çok keyif aldıklarını ve bir sonraki proje için şimdiden heyecanlandıklarını belirtiyorlar.

Projenin yönetimi ve uygulaması ise ülkemizde firmalarda bu tip eğitimleri ilk defa uygulayan ve daha önce de bir çok başarılı projeye imza atmış Yönetmen Uğur Babürhan ve Müzik Direktörü Serpil Günseli'ye ait.