ÇOGEP Kapsamında 40 Öğrenci Bolu’ya Uğurlandı

Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)

Karaman Emniyet Müdürlüğü tarafından, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı kapsamında 40 öğrenci Bolu’ya uğurlandı. Karaman Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Polisevi’nde düzenlenen törende, ÇOGEP kapsamında öğrencilerin 8 gün boyunca çeşitli yerleri gezeceğini söyledi. Gezi kapsamında öğrencilerin tarihi ve turistik yerleri gezeceğini ifade eden Şahne, şunları kaydetti: "Öğrencilerimize ÇOGEP kapsamında eğitimler verildi. Öğrencilerimiz 8 gün boyunca çeşitli illeri gezerek, illerimizdeki tarihi ve turistik yerleri gezecekler. Bolu ilinde iki gün kalacak olan öğrenciler, kano, okçuluk, dağ bisikleti gibi branşlarda eğitim alacak ve faaliyetlere katılacak. İstanbul'da 3 gün kalacak öğrencilerimiz, İstanbul’un tarihi ve turistik mekanlarını gezecek. Öğrencilerimiz daha sonra Çanakkale’ye gezerek şehitlikleri ziyaret edecek."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz