Çok film hareketler DVD'de..

BKM Mutfak Oyuncuları ilk sinema filmlerinin ardından "ilk" dvd' lerini de yaptılar..

9 ayrı öyküyü tek filme sığdıran BKM Mutfak Oyuncuları, filmlerinin tüm sırlarını da dvd'lerinde açıkladılar..

Senaryosu BKM Mutfak Oyuncularına ait film, Ozan Açıktan yönetiminde kış sezonunda seyirciyle buluşmuş ve 1.141.132 seyirci rakamına ulaşmıştı.

Filmin dvd'si hem BKM Mutfak'ın mizahının arşivlerde yerini almasını sağlıyor hem de Yılmaz Erdoğan'ın öğrencileriyle ve filmle ilgili görüşlerini anlattığı özel bir röportajını sinema seyircisiyle buluşturuyor.

Filmin kamera arkası belgeseli ise, tüm BKM Mutfak Oyuncuları'nın film boyunca yaşadıklarını hayranlarına onların gözünden anlatıyor.

[

FİLMDEN ÖZEL GÖRÜNTÜLER (VİDEO)](http://video.mynet.com/yaa_ben/kiz-tavlama-teknigi/955242/)

"HERKESİN YAZDAN BEKLENTİSİ FARKLIDIR. ÇOK FİLİM HAREKETLER BUNLAR'DA HEPSİ VARDIR" diyen filmin, dvd'si, yaz neşesini her an yaşamak isteyenleri bekliyor..

ÇOK FİLİM HAREKETLER BUNLAR'ın en beğenilen "300 Günübirlikçi" fragmanı kaç günde, nerede çekildi? Oyuncular kaç ekip halinde denize koştu? "Bisiklet"in tarihi gerçekleri gün ışığına çıkartılırken zaman tünelinde nasıl yolculuk edildi? Bisiklet üzerinde rol yapmak kimin için zordu, kimin için çok kolay? Eser filmin açılış sahnesi için smokiniyle kaç kez denize atladı? Ersin keman çalarken kamera arkasında onu kim izliyordu? Tüm bu soruların ve daha fazlasının çok eğlenceli yanıtları ÇOK FİLİM HAREKETLER BUNLAR'ın çift diskli dvd'sinde yer alıyor..