'Çok mutluyum çok'

Trabzonspor'un son bombası Gökhan Ünal, imzayı attı, çok iddialı konuştu: "İstanbul takımlarında şampiyonluk daha kolay ama Trabzon'da daha anlamlı olacağı kesin. Adımı unutulmazlar arasına yazdıracağım."

‘Sempati duyuyordum' Fenerbahçe, Galatasaray ile Beşiktaş gibi devleri peşinden koşturan ve imza Trabzonspor'a atan Gökhan Ünal, dün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 3 yıllığına resmen Bordo-Mavili renklere bağlandı. Trabzonspor gibi ligin ‘büyük' olarak nitelendirilen takımlarından birine geldiği için çok mutlu olduğunu vurgulayan yıldız futbolcu, "Kayserispor'da da Trabzonlu arkadaşlarım vardı. Ayrıca herkes bilir ki, Trabzon'a karşı birçok oyuncu gibi benim de özel bir sempatim vardı. Şimdi bu kulübün başarısı için mücadele edecek olmak beni gururlandırıyor, heyecanlandırıyor" yorumunu yaptı.

Reklam
Reklam

Kariyer planları...
Trabzonspor'a kariyerine çok önemli bir halka eklemek için geldiğini de sözlerine ekleyen Gökhan Ünal, kulübün hedefleri hakkında da yeteri kadar bilgi sahibi olduğunu bildirdi. Bordo-Mavililer'in golcüsü, şampiyonluk sevincine hasret olduğunun da altını çizerek, "Üzerimde bir baskı hissetmiyorum. Trabzonspor'un yapısını da biliyorum. İstanbul takımlarında şampiyonluk yaşamak belki çok daha kolay ama Trabzonspor'da bunu yaşamanın heyecanı daha fazla. Bende bunu başararak adımı unutulmazlar arasına yazdırmak istiyorum."