Çöken İstinat Duvarı Onarılmayı Bekliyor

Hakkari’nin Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bir süre önce çöken istinat duvarının aradan uzun zaman...

Hakkari’nin Şehit Mehmet Ceyhan Caddesi üzerinde bir süre önce çöken istinat duvarının aradan uzun zaman geçmesine rağmen halen onarılmaması, çevrede yaşayan vatandaşları endişelendiriyor.

Çarşı içindeki bir askeri birliğe ait lojmanların önünde bulunan 3,5 metrelik taştan yapılan istinat duvarı, geçtiğimiz Mart ayında sabaha karşı saat 05.00 sıralarında büyük bir gürültü ile çökmüş, yağışlardan dolayı meydana gelen olayda duvarın altında bulunan 4 baraka ise enkaz altında kalmıştı. Ulaşma engel olan enkaz iş makinelerinin yardımıyla kaldırılırken, aradan uzun bir zaman geçmesine rağmen duvarın halen onarılmaması vatandaşı endişelendiriyor.

Reklam
Reklam

Barakaları cadde kenarında bulunan esnaflar duvarın bir bölümünün yıkıldığını diğer bölümün ise askıda kaldığını, yağışlarla birlikte duvarın diğer kısmının çökeceği endişesi içersinde olduklarını belirttiler. Askıda kalan duvarın yıkılması halinde can kayıplarının yaşanabileceğini belirten esnaf, buradan gündüz saatlerinde yüzlerce kişinin geçtiğini ifade ederek, duvarın bir an önce yapılması için ilgili kurumları göreve çağırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: