Çolaklı Kreş’ten kuş yuvası etkinliği

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evi, soğuk kış günlerinde kuşları unutmayacak etkinlik gerçekleştirdi.Etkinlikte Çolaklı Kreş öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde kreş bahçesindeki ağaçlara kuşlar için yem ve yuva bıraktı.

Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evi, soğuk kış günlerinde kuşları unutmayacak etkinlik gerçekleştirdi.
Etkinlikte Çolaklı Kreş öğrencileri, öğretmenleri eşliğinde kreş bahçesindeki ağaçlara kuşlar için yem ve yuva bıraktı. Hayvan sevgisini ve yardım etme duygusunu aşılamayı hedefleyen etkinlikte çok mutlu olduklarını söyledi.
Manavgat Belediyesi Çolaklı Kreş ve Gündüz Bakım Evi yetkilileri ise, öğrencilere küçük yaşta hayvan sevgisi ve yardımlaşma duygusunu aşılamayı amaçladıklarını ve bu tarz etkinliklere devam edeceklerini belirtti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz