Coldplay Tribute konserine davetiye

Geçtiğimiz yılların en başarılı Tribute Band turnelerini organize eden Neu Promotions, yeni sezonu Coldplay'in dünyaca ünlü tribute grubu "THISPLAY" ile açıyor.

Geçtiğimiz yılların en başarılı Tribute Band turnelerini organize eden Neu Promotions, yeni sezonu ülkemize daha önce hiç gelmemiş ve uzun bir süre daha izleme imkanımız olmayacak gibi görünen Coldplay'in dünyaca ünlü tribute grubu "THISPLAY" ile açıyor. Verdiği her konser " Sold Out" olan ve dünyanın en büyük alternatif rock gruplarından biri olarak kabul edilen Coldplay'in en önemli tribute grubu THISPLAY, 5 konser vermek için Türkiye'ye geliyor!

Sahnede 2 saat kalan grup, Viva La Vida, Lost, Fix You, Trouble, White Shadows, Daylight, Yellow, Talk, Low, In My Place, Politik, Don't Panic, Clocks gibi şarkı seçimleriyle göz dolduruyor. Sinetif.com ve Radiohead Türkiye Fan Club' un tanıtım sponsorluğunu üstlendiği Coldplay Tribute Band Türkiye Turnesi, 6-10 Ekim 2009 tarihleri arasında Istanbul, Ankara, Bursa, İzmir ve Eskişehir'i kapsayacak. Konserlerin öncesinde ısınmak için DJ Neu! setin başında Brit-Pop'dan Post-Punk‘a, Indie'den Dance Rock‘a uzanan şarkı seçimleriyle bizimle birlikte olacak.

Reklam
Reklam

[

****](https://www.mynet.com)