Collezione’un E-mağazasına Büyük Ilgi

Giyim markası Collezione’un e-ticaret sitesi gençlerin akınına uğruyor. Şirketin ürünlerine internet kanalı ile ülke içinden...

Giyim markası Collezione’un e-ticaret sitesi gençlerin akınına uğruyor. Şirketin ürünlerine internet kanalı ile ülke içinden yoğun talepler geliyor.

Mağazalarının bulunmadığı illerden ciddi sayıda sipariş aldıklarını belirten Collezione Bilgi Teknolojileri Direktörü Hakan Duran, web ortamından elde edilen ciroyu daha da artırmayı hedeflediklerini dile getiriyor.

Collezione’un e-ticaret sitesinden kıyafetler görülüyor, bunlardan beğenilenler satın alınabiliyor. Ayrıca 25 TL’yi aşan alışverişlerde ürünler, kargo ile bedelsiz gönderiliyor. Şirket, internet müşterilerine mağazalardan iade ve değişim imkânı da sunuyor.

Reklam
Reklam

Collezione, gelinen aşamada satışlarına ağırlık vermeyi öngörüyor. Mağaza envanterlerini devreye alarak satış kaybını minimize etmeyi temel alıyor.

Şu an tek ülke içine teslimat yapan firma, Ortadoğu ve Rusya bölgesinden internetten satış için yoğun talep alıyor. E-mağazasını bir satış ağı haline getirmeyi amaçlarken; kimi ülkelerde franchise iş ortakları ile internet üzerinden satış yapmaya odaklanıyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz