Colman'ın sözleşmesini uzatan Trabzon, Umut'u sattı

Trabzonspor, sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’ın sözleşmesini 3 yıl uzattırken...

Trabzonspor, sözleşmesi 2013 yılında sona erecek olan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman’ın sözleşmesini 3 yıl uzattırken golcü ismi Umut Bulut'u da sattı.
Fransa’nın Toluose takımına transferi söz konusu olan Umut Bulut konusun da iki kulüp arasında anlaşma sağlandığı bildirildi.
Trabzonspor kulübünden transfere ilişkin yapılan açıklamada, “Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre profesyonel futbolcumuz Umut Bulut'un Fransa'nın Toulouse Kulübüne transferi konusunda anlaşma varıldı. Anlaşmaya göre, Toulouse kulübümüze sözleşme fesih bedeli olarak 3.794.842 EUR ödeyecek.” İfadelerine yer verildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz