Comenius Eğitim Projesi Aracılığıyla Gelen Eğitimcilerden, Vali'ye Ziyaret

Avrupa Birliği (AB) Comenius Bölgesel Ortaklığı çerçevesinde hazırlanan proje kapsamında; Polaonya, Litvanya Slovenya’dan Siirt’e gelen...

Avrupa Birliği (AB) Comenius Bölgesel Ortaklığı çerçevesinde hazırlanan proje kapsamında; Polaonya, Litvanya Slovenya’dan Siirt’e gelen eğitimciler ile Proje ortağı kurumların temsilcileri, Vali Ahmet Aydın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette proje yetkilileri, proje kapsamında yürütülecek çalışma ve karşılıklı yapılacak ziyaretler hakkında Vali Aydın’a bilgi verdiler.

Avrupa'dan gelen proje katılımcılarının ilimizi ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Aydın, ”Comenius Projeleri ile ülkeler arasında eğitim ve kültür alanındaki işbirliğinin artırılmasının yanı sıra, ülkelerin eğitim sistemi incelenerek, Öğretmenlerimizin yurt dışındaki okulları görmeleri sağlanmış olacak ayrıca eğitimde kaliteyi artırmak ve kültürel diyaloğu sağlayarak, dil öğrenimlerine de büyük bir katkı sağlanmış olacaktır“ dedi.

Reklam
Reklam

Sıcak bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, proje kapsamında gelen eğitimciler, Siirt’te çok sıcak karşılandıklarını ve kendilerine gösterilen yakın ilgiden dolayı, Vali Ahmet Aydın’a teşekkür ettiler.

Ziyaret sonunda Vali Aydın, misafirlere, Siirt’i tanıtan CD, broşürler ve Siirt fıstığı hediye ederek, makamından uğurladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: