Çomü Kütüphanesine Kitap Bağışı

Marmara Bölgesi’nin İstanbul’dan sonra en büyük kütüphanesi haline gelen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışlar...

Marmara Bölgesi’nin İstanbul’dan sonra en büyük kütüphanesi haline gelen Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Kütüphanesi'ne bağışlar devam ediyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim Fakültesi Tarih Eğitimi Anabilim Dalı öğrenci ve öğretim üyelerinden ÇOMÜ Kütüphanesi’ne 300 adet kitap bağışı yapıldı. Tarih Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç. Dr. Şerif Korkmaz, Yrd. Doç. Dr. İbrahim Hakkı Öztük ve öğrencileri temsilen Ramazan Dilbaz ile Ali Gül tarafından getirilen kitaplar Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar tarafından teslim alındı.

Reklam
Reklam

Korkmaz, “Anabilim dalında 5 sınıfımız var. Öğrencilerimize kitap bağışı kampanyası ile ilgili duyuruda bulunduk. Öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz kampanyaya destek verdi. Üniversitemizde ilk kez bir anabilim dalı kitap bağışı kampanyasına kitap bağışında bulunuyor. Bunun diğer anabilim dallarına, öğrencilere ve öğretim üyelerine örnek olmasını diliyoruz” dedi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar ise, bu bağışın diğer anabilim dallarına, öğretim üyelerine ve öğrencilere örnek olmasını dileyerek yapılan kitap bağışı için teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz