Çomü'den Kapak Toplama Kampanyası

Engelli vatandaşlara destek olmak maksadıyla başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına bir destek de ÇOMÜ'den geldi.

Engelli vatandaşlara destek olmak maksadıyla başlatılan plastik kapak toplama kampanyasına bir destek de ÇOMÜ'den geldi.

Tekerlekli sandalyeye ihtiyacı olan, fakat maddi durum yetersizliği sebebiyle tekerlekli sandalye alamayan engelli vatandaşlara destek olmak maksadıyla başlatılan kampanyayla renk, boyut, sağlam ya da kırık olması gözetilmeksizin plastik kapaklar toplanıyor. Her 250 kilo kapağa karşılık bir tekerlekli sandalye alınan kampanyada, sandalyeler ihtiyaç sahiplerine başvuru sırasıyla dağıtılıyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi de projeye destek olmak için kolları sıvadı. Plastik kapaklar, rektörlük binası zemin katta toplanmaya başladı. 2012 yılı sonuna kadar devam edecek molan kampanya sonunda toplanacak kapaklarla alınacak tekerlekli sandalyeler ihtiyaç sahiplerine verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz