ÇOMÜ'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çocuk Kulübü'nde yaz okulu açılacak.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ne (ÇOMÜ) bağlı Çocuk Kulübü'nde yaz okulu açılacak.

ÇOMÜ'den yapılan açıklamada, Çocuk Kulübü tarafından 11 Haziran-7 Eylül arasında üç dönemi kapsayan yaz okulu açılacağı bildirildi.

Açıklamada, 7-12 yaş arası çocuklara yönelik düzenlenen yaz okulu projesinde eğitimden spora, sanattan teknolojiye kadar birçok alanda çocukların yaz aylarını hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmelerinin amaçlandığı kaydedildi.

-Öğrenciler projelerini defilede Sergiledi-

Reklam
Reklam

ÇOMÜ Çanakkale Meslek Yüksekokulu Tekstil Teknolojisi Programı ve Giyim Üretim Teknolojisi Programı öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu defilesi, Terzioğlu Konferans Salonu'nda yapıldı.

Defileye ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Çanakkale MYO Müdürü Prof. Dr. Cengiz Caner, İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. İbrahim Kaya ile öğrenci ve aileleri katıldı.

Bölüm öğrencileri tarafından atölye dersi kapsamında gerçekleştirilen defilede 30 öğrenci, 60'a yakın kıyafeti tanıttı.

-ÇOMÜ'de Hemşirelik Haftası paneli-

"12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası" dolayısıyla ÇOMÜ Sağlık Meslek Yüksekokulu Hemşirelik Bölümü, Tıp Fakültesi Hemşirelik Müdürlüğü, Sağlık Çalışanları ve Emeklileri Derneği ile Sağlık İl Müdürlüğü tarafından panel düzenlendi.

Sağlık Meslek Yüksekokulu Seminer Salonu'nda gerçekleştirilen panelde, hemşirelik sorunları tartışıldı.

-Çek öğrenciler, FEF'i gezdi-

Çanakkale Fen Lisesi ile Comenius Projesi kapsamında anlaşması bulunan Çek Cumhuriyeti Ceske Budejovice Gymnasium Jirovkova Lisesi'nin öğrencileri, ÇOMÜ'nün Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Biyoloji ve Kimya Bölümü laboratuvarlarını gezdi.

Reklam
Reklam

Biyoloji öğretmeni Sunay Altan, kimya öğretmeni Hamiyet Aydoğdu, İngilizce öğretmeni İnci Karaman ve beraberindeki heyetle fakülteyi ziyaret eden öğrencilere Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Cüneyt Akı, eşlik etti.

Akı, Çek öğrencilere fakülte ve bölümler hakkında bilgiler verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: