ÇOMÜ'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni (ÇOMÜ) ziyaret etti.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'ni (ÇOMÜ) ziyaret etti.

Tekin, Fen Edebiyat Fakültesi (FEF) Dekanı Prof. Dr. Ahmet Erdem ile makamında görüşüp, üniversiteyle ilişkilerin geliştirilmesi konusunda Rektörlük ve dekanlıklara nezaket ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Prof. Dr. Erdem ise Çanakkale'nin sorunlarına bilimsel çözüm arayışında olmalarından mutluluk duyduğunu bildirdi.

Ziyarette, Biyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent Gündüz ile Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. İsmet Uysal da katıldı.

Reklam
Reklam

-Iraklı öğretim üyelerinin ziyareti-

Iraklı bazı öğretim üyeleri, ÇOMÜ'yü ziyaret etti.

Irak Öğretim Üyeleri Birliği Başkanı Prof. Dr. Ahmad Kamal Ahmad ile beraberindeki heyet, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar ile görüştü. Ziyarete ÇOMÜ Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mahmut Salihoğlu ile öğretim görevlileri Mehmet Yılmaz ve Osman Said Hourani de katıldı.

Ziyarette, ÇOMÜ ile Irak üniversiteleri arasında yapılabilecek işbirliği konularında görüş alışverişinde bulunuldu.

-Eğitim Fakültesi'nin akademik genel kurul toplantısı yapıldı-

ÇOMÜ Eğitim Fakültesi 2011-2012 akademik genel kurul toplantısı, Anafartalar Yerleşkesi Süleyman Demirel Konferans Salonu'nda yapıldı.

Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükriye Aras Hisar, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Gülendam, dekan yardımcıları Yrd. Doç. Dr. Enver Yolcu ve Yrd. Doç. Dr. Gürkan Ergen ile öğretim üyeleri katıldı.

Dekan Prof. Dr. Gülendam, yaptığı konuşmada, bahar yarı yılında gerçekleştirilen etkinliklere değinip, fakültenin yayın sayısındaki artıştan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Reklam
Reklam

Programın sonunda ÇOMÜ Eğitim Fakültesi adresli yayın sayılarında ilk üç sırayı alan öğretim üyeleri Prof. Dr. Hüsnü Baysal, Yrd. Doç. Dr. Fatih Doğan ve Yrd. Doç. Dr. Hülya Güvenç'e, Prof. Dr. Hisar tarafından başarı belgeleri verildi.

Toplantıda ayrıca, ulusal ve uluslararası projelerde görev alan akademik personel ile akademik yükselme alan ve görevine yeni atanan öğretim üyeleri ile öğretim elemanlarına da hediyeler sunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: