ÇOMÜ'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu (YADYO) akademik genel kurul toplantısı yapıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Yabancı Diller Yüksek Okulu (YADYO) akademik genel kurul toplantısı yapıldı.

ÇOMÜ'den yapılan yazılı açıklamada, YADYO'nun 2011-2012 eğitim-öğretim yılı Akademik Genel Kurul toplantısının, YADYO Konferans Salonu'nda yapıldığı belirtildi.

Genel olarak yıllık değerlendirmelerin ele alındığı ve bir sonraki eğitim-öğretim yılı için yapılması planlanan çalışmaların aktarıldığı toplantının dilek ve temenniler ile sona erdiği ifade edildi.

-ÇOMÜ-Radyo Ton İşbirliği-

Reklam
Reklam

ÇOMÜ ve Radyo Ton arasında imzalanan program içeriği hazırlama, eğitim ve uygulama protokolü, üniversite yönetim kurulu tarafından onaylanarak yürürlüğe girdi.

Basın ve Halkla İlişkiler Birimi'nden yapılan yazılı açıklamada, protokolün ÇOMÜ İletişim Fakültesi başta olmak üzere, öğretim elemanlarına ve öğrencilerine radyoculuk alanında yeni araştırma ve uygulama imkanları sunacağı kaydedildi.

İşbirliği protokolünün Radyo Ton'un yayın içeriğinin geliştirilmesinde üniversite ile kurum arasındaki işbirliği zeminini sağlayacağı belirtilen açıklamada, "Protokol çerçevesinde ÇOMÜ bünyesinde program hazırlayan 'Kampüs FM'in hazırladığı programlar Radyo Ton'da da yayımlanacak" denildi.

Muhabir : Burak Akay

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz