ÇOMÜ'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı eğitimcileri, Okul

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Prof. Dr. Suzan Erbaş Çok Amaçlı Erken Çocukluk Eğitimi Sınıfı eğitimcileri, Okul Öncesi Eğitimi Sempozyumu'na katıldı.

Sınıfın gönüllü 4 eğitmeni, Türkiye Özel Okullar Birliği tarafından düzenlenen ve bu yıl "Değişen Sistem İçinde Dijital Çağda Okul Öncesi Eğitim ve Eğitmenleri" temasıyla gerçekleşen 3. Okul Öncesi Eğitimi Sempozyumu'nda yer aldı.

Eğitmenler, 2 gün boyunca 4 panel ve 20 çalıştayın gerçekleştiği sempozyumdan yeni bilgilerle kente döndü.

Reklam
Reklam

-Yunus Emre Enstitüsü ile işbirliği protokolü imzalandı-

ÇOMÜ ile Yunus Emre Enstitüsü arasında işbirliği ve tanıtım protokolü imzalandı.

Protokol kapsamında, Türkiye'yi, Türkiye'nin kültürel mirasını, Türk dilini, kültürünü ve sanatını tanıtmak amacıyla ortak çalışmalar gerçekleştirilecek.

ÇOMÜ kanalıyla Kafkaslar, Ortadoğu, Balkan, Avrupa ve Asya ülkeleri ile ekonomik, sosyal ve kültürel ilişkiler artırılacak, toplumlar arası diyaloğun geliştirilmesine yardımcı olunacak.

Enstitü merkezinde ya da yurt dışındaki Yunus Emre Türk Kültür Merkezleri'nde ÇOMÜ personeli ya da öğrencilerinin görevlendirilmesi konusunda işbirliği yapılacak.

Öte yandan, ÇOMÜ Sinema ve Televizyon Bölümü 4. sınıf öğrencisi Batukan Ceyran'ın Genç Sinemacılar Projesi kapsamında yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği "Ufka Bakmak" adlı film, 4, 8 ve 9 Aralık tarihlerinde TRT Okul kanalında yayınlanacak.

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: