ÇOMÜ'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) yürüttüğü "Hedef 1 milyon kapak" projesine ilgi devam ediyor.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nin (ÇOMÜ) yürüttüğü "Hedef 1 milyon kapak" projesine ilgi devam ediyor.

Tıp Fakültesi Sekreteri Kadir Karasüleymanoğlu, topladıkları 7 bin adet mavi kapağı ÇOMÜ Rektörlüğü'ne teslim etti.

Yetkililer, "Mavi kapak toplama kampanyası" ile 3 tekerlekli sandalyenin engelli bireylere teslim edildiğini belirterek, yeni yıla kadar da 4 tekerlekli sandalyenin engelli bireylere ulaştırılacağını ifade etti.

-ÇOMÜ Kütüphanesi'ne gazeteci Bilgin'den bağış-

ÇOMÜ Kütüphanesi'nce "Şehitler için 1 milyon kitap kampanyası"nın başlatılmasının ardından, Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen çok sayıda kitap bağışı yapıldı.

Reklam
Reklam

Marmara Bölgesinin İstanbul'dan sonra en büyük kütüphanesi durumunda olan ve 520 bini aşkın "e-kaynak" ve matbu kitap sayısına sahip kütüphaneye Gazeteci ve TRT'nin Açı Programının Moderatörü Faruk Bilgin de kitap bağışında bulundu.

Muhabir: Fikriye Susam Uyar

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: