ÇOMÜ'den Kısa Kısa

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) iki alanda Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programı açıldı.

ÇANAKKALE (A.A) - Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ) iki alanda Uzaktan Öğretim Yüksek Lisans Programı açıldı.

ÇOMÜ'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Yükseköğretim Genel Kurulu'nun toplantısında, üniversitenin Eğitim Bilimleri Enstitüsü'nün başvurusu değerlendirilip, Sınıf Öğretmenliği ve Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanlarında uzaktan öğretim tezsiz yüksek lisans programlarının 50'şer kişilik kontenjanla açılması uygun görüldü.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Aziz Kılınç, lisansüstü uzaktan eğitim programlarının çağın gereği olduğunu ifade ederek, eğitim hizmetini daha geniş alanlara yaymanın uzaktan eğitim yöntemiyle olabileceğini kaydetti.

Reklam
Reklam

-Çanakkale'de Uluslararası Korolar Festivali düzenlenecek-

Çanakkale Valiliği, Çanakkale Belediyesi, ÇOMÜ ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile çeşitli kurum ve sponsorların eşliğinde Çanakkale'de Uluslararası 2013 Korolar Festivali düzenlenecek.

ÇOMÜ Polifonik Korolar Topluluğu tarafından "gönüllülük esası" ile organize edilen festival, 9-14 Temmuzda yapılacak.

-Sabah Gazetesi köşe yazarı Altınışık'tan kütüphaneye bağış-

Sabah Gazetesi köşe yazarı Osman Altınışık, ÇOMÜ Kütüphanesi'ne kitap bağışında bulundu.

Kitap sayısını bir yıl içinde yaklaşık yüzde 300 artıran, üye olduğu veri tabanları ve elektronik kaynaklarla bilgiye erişimde çağın tüm gerekliliklerini yakalayıp, İstanbul dışında Marmara Bölgesi'nin en büyük kütüphanesi haline gelen ÇOMÜ Kütüphanesi'ne bağışlar devam diyor.

Son dönemde köşe yazarlarından da ilgi gören kitap kampanyasına bir destek de Sabah Gazetesi köşe yazarı Osman Altınışık'tan geldi.

Altınışık, "Şehitlerimiz için 1 milyon kitap kampanyası" kapsamında 6 koli kitabını kütüphaneye bağışladı.

Reklam
Reklam

Muhabir: Mehmet Bayer

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: