Conkbayır Mahallesi'nde Taziye Evi

Siirt'te "Her mahalleye bir taziye evi" projesi kapsamında Conkbayır Mahallesi'nde taziye evi yapımına başlandı.

Siirt'te "Her mahalleye bir taziye evi" projesi kapsamında Conkbayır Mahallesi'nde taziye evi yapımına başlandı.

Siirt Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Veysel Karani Camisi karşısında bulunan araziye yapılacak taziye evi için düzenlenen törene Belediye Başkanı Selim Sadak, BDP İl Başkanı Mehmet Ata İnan, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Belediye Başkanı Sadak, burada yaptığı konuşmada, halkın talep ve istekleri doğrultusunda hizmet yaptıklarını belirterek, "Sosyal belediyecilik anlayışı gereği 2013 yılında toplumun, en önemli inanç kültürünün başında gelen taziyelerini daha modern ve temiz alanlarda yapmaları ve kurulan taziye çadırları nedeniyle yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak için bir proje başlattık. Bu kapsamda bu yıl 5 taziye evi yapacağız" dedi.

Reklam
Reklam

Sadak, yapılacak 2 katlı taziye evinin 140 metrekareden oluşacağını sözlerine ekledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: