Conte'den devre arasında şok istek

Juventus teknik direktörü Antonio Conte ile Didier Drogba ilk yarının bitiminde soluğu hakem Pedro Proença’nın yanında aldı.

Galatasaray ile Juventus arasında oynanan Şampiyonlar Ligi maçının devre arasında Juventus'un hocası Antonio Conte'den şok bir istek geldi.

Maçtan KarelerDün gece maçın 32. dakikasında yarım kalan maç bugün saat 15.00’da tekrar başladı. Maç başlayana kadar kadar süren kar temizleme çalışmalarına rağmen zemin halen futbol oynamaya tam olarak elverişli değil. Maçın başlamasına dakikalar kala da tekrar başlayan kar yağışı işleri oldukça zorlaştırdı. Ama hakem Pedro Proença maçı yine de başlattı.

İlk yarını bitimiyle birlikte ise Antonio Conte soluğu Proença’nın yanında aldı. İtalyan basınına göre Conte hakemden maçın tatil edilmesini istedi. Didier Drogba ise ikilinin yanına gidip maçın devam etmesi yönündeki görüşünü dile getirdi ve İtalyan teknik adamı ikna etti.

Reklam
Reklam

Conte maç sonu yaptığı açıklamada; "Kızgınım çünkü her şeyi son maçta kaybettik. Maç ertelensin istemiştik, kimse bizimle hemfikir olmadı. Hakemlere, sahanın futbolcu sağlığını tehdit ettiğini söyledim. Drogba bana 'Bizim için de kötü' dedi."