Çöp alanlarına uyarı tabelaları

Adıyaman'da, çöp konteynırların çevresine ve boş alanlara çöplerin dökülmesini önlemek amacıyla uyarı tabelaları monte ediliyor.

Adıyaman'da, çöp konteynırların çevresine ve boş alanlara çöplerin dökülmesini önlemek amacıyla uyarı tabelaları monte ediliyor.

Çöplerin gelişigüzel alanlara dökülmemesi için Adıyaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından birçok adrese tabela dikildi. Çevre bilincinin geliştirilmesi bakımından yürütülen bu çalışmaların çöp dökülen alanların tümünde yapılacağı belirtildi.

Temizlik İşleri Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, bazı vatandaşların gelişigüzel çöp atarak çevreyi kirlettikleri, bu tür olumsuzlukların önüne geçilebilmesi için herkesin duyarlı olması gerektiği belirtilerek, şu bilgiler verildi:

Reklam
Reklam

"Bu tür görüntüler hem ilimizi kirletirken hem de çevreye hastalık yaymaktadır. Vatandaşların çevreye karşı duyarlı olmaları gerekmektedir. Çevre duyarsızlığı nedeniyle belediye sınırları içerisinde çirkin görüntüler yaşanıyor. Gelişi güzel çevreye dökülen atıklar görsel estetiği bozduğu gibi, toplum sağlığını da ciddi şekilde tehdit ediyor. Bu şehir hepimizindir. Her vatandaşımızın temizlik ve çevre konusunda duyarlı davranmasını bekliyoruz."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: