Çöp Araçlarına Doğa Fotoğraflarıyla Estetik Kazandırıldı

Kayseri Melikgazi Belediyesi sınırlarında günlük sürekli çöp toplayan 45 araca, doğa fotoğraflarıyla estetik görünüm kazandırıldı....

Kayseri Melikgazi Belediyesi sınırlarında günlük sürekli çöp toplayan 45 araca, doğa fotoğraflarıyla estetik görünüm kazandırıldı.

Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi ilçesinde her gün düzenli bir şekilde yaklaşık 350 bin ton çöp toplandığını ve Kayserililerin her sabah temiz bir çevrede güne başladıklarını söyledi.

Kayseri nüfusunun yüzde 50’sini barındıran Melikgazi ilçesinde, günlük çöplerin doğu ve batı olmak üzere iki ayrı ekip tarafından toplandığını belirten Başkan Büyükkılıç, “Melikgazi ilçesi ilimizin ekonomik merkezidir. Kapalı çarşı, büyük alışveriş merkezleri, bankalar, çarşı, kale, üniversiteler, organize sanayi ile esnaf merkezleri gibi birçok ekonomik çekiciliği olan merkezler yer almaktadır. Dolayısı ile gündüz saatlerinde nüfus daha da çok artmaktadır. Ayrıca, yaz aylarında bağ ve sayfiye alanları, çöp toplama alanını daha da genişletmektedir. Çöp toplama araçları üzerinde yer alan çöp toplanılan büyük tanklar renk renk çevre ve doğa güzelliğini hatırlatan fotoğraflarla süslenerek, ayrı bir görsellik oluşturuldu.” dedi.

Reklam
Reklam

Başkan Memduh Büyükkılıç, çöp toplama ekiplerinin 45 çöp toplama aracı 3 vardiya çalıştıklarını ifade etti. Büyükkılıç, bütün araçların görsel doğa ve çevre belediye amblemli resimlerle donatıldığını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: