Çöp Eve Belediye Müdahale Etti

Fethiye’de zihinsel engelli bir kadının yaşadığı evden gelen kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri, belediyeden yardım...

Fethiye’de zihinsel engelli bir kadının yaşadığı evden gelen kokudan rahatsız olan mahalle sakinleri, belediyeden yardım istedi. Belediye ekipleri tarafından boşlatılan çöp ev, itfaiye aracıyla yıkandı.

Fethiye merkez Patlangıç Mahallesi, Süleyman Demirel Bulvarı 402.sokakta A.Y isimli zihinsel engelli kadının yaşadığı evden yüksek kokuların geldiğini belediye zabıta müdürlüğüne ihbarda bulunan çevre sakinleri evin temizlenmesini istediler.

Eve gelen belediye zabıta ve temizlik ekipleri kapıyı açtıklarında gözlerine inanamadılar.

Reklam
Reklam

21. yüzyılda böylesine bir evde insanın yaşaması mümkün değil diyen belediye işçileri bu yüzden üzüntü yaşadılar.

Evin içindeki kokmuş vaziyette bulunan tüm eşyalar ve A.Y’nin yatağı Fethiye Belediyesi işçileri tarafından temizlendi. Daha sonra belediye arasözü ve detarjanlı suyla yıkanan ev pırıl, pırıl edildi.

Çöp evin yakınında yaşayan vatandaşlar, devamlı koku gelen evin temizlenmesi için 500TL verdiklerini ama temizletemediklerini belirterek, “Bu yüzden belediyeden yardım istedik” diye konuştular.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: