Coreiro Del Manha Gazetesinden Oscar Cardozo Iddiası

Futbolda 2010 - 2011 sezonundaki maçlarda şike yaptığı gerekçesiyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve...

Futbolda 2010 - 2011 sezonundaki maçlarda şike yaptığı gerekçesiyle UEFA Disiplin Kurulu'na sevk edilen ve bunun savunasıyla uğraşan Fenerbahçe'de yönetim transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Alper Potuk, Michal Kadlec ve Bruno Alves'i renklerine bağlayan sarı - lacivertli yönetimin Benfica'nın golcü ismi Oscar Cardozo'ya da imza attırmak üzere olduğu belirtildi.

Coreiro Del Manha gazetesinin iddiasına göre Fenerbahçe günlerdir peşinden koştuğu Oscar Cardozo'yu renklerine bağlamaya çok yakın. Süper Lig'in yayıncı kuruluşu Ligtv'nin haberine göre, Fenerbahçe günlerdir peşinden koştuğu Oscar Cardozo'yu renklerine bağlamaya çok yakın. Bu iddia Portekiz'in Benfica Kulübüne yakınlığı ile bilinen Coreiro Del Manha gazetesine ait. Gazete haberinde tarafların 13 milyon Euro'ya el sıkıştığını ve imzaların atılmasının an meselesi olduğunu okuyucularına duyurdu.

Reklam
Reklam

Sarı - lacivertlilerin transfer listesinin en üst sırasındaki Cardozo için daha önce 12 milyon Euro teklif etmiş ancak Benfica başkanının fiyatı 15 milyon Euro olarak belirlemesi ile transfer görüşmeleri tıkanmıştı.

Paraguaylı golcü de sosyal medyadan yaptığı açıklamada, önümüzdeki sezon takımda kalabileceğini yazmasına rağmen, Benfica Kulübünden özel haberler veren Coreiro Del Manha Gazetesi; Fenerbahçe Yönetimi'nin bir son dakika atağı ile Benfica Başkanı Luis Filipe Vieira'yı 13 milyon Euro'ya ikna ettiklerini yazdı.

Gazete haberinde, görüşmelerde belirgin ilerleme olduğunu ve anlaşmanın saatler içerisinde noktalanabileceğini okuyucuları ile paylaştı.

MİROSLAV STOCH'A SOUTHAMPTON KULÜBÜ 6 MİLYON EURO'LUK TEKLİF YAPMIŞ

Bu arada sarı - lacivertli kulüple ilgili bir başka transfer iddiası da İngiliz The Sun Gazetesinden geldi. Haberde Miroslav Stoch için Southampton Kulübü'nün 6 milyon Euro'luk bir teklifle Fenerbahçe'nin kapısını çaldığını iddia etti.

The Sun haberinde gelecek sezon üst sıraları hedefleyen Southampton'ın sarı lacivertli kulüpte gözden çıkarılan Stoch'u çok istediğini, 6 milyon Euroluk teklife Fenerbahçe'nin vereceği yanıtın beklendiğini yazdı.

Reklam
Reklam

Öte yandan Fenerbahçe Yönetiminde gözler yarın UEFA Disiplin Kurulu'nun gerçekleştireceği duruşmalı toplantıya çevrildi. Sarı - lacivertli yönetimin ayrıntılı bir savunma raporu hazırladığı ve tarihi dava öncesi umutlu oldukları öğrenildi.

Bizzat Başkan Aziz Yıldırım'ın katılacağı duruşma sonrasında kararın gelecek hafta açıklanacağı bildirildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: