Çorlu 2013`e Işıl Işıl Girecek

Yeni yıla sayılı günler kala Çorlu Belediyesi şehri ışıklarla donatmaya devam ediyor. Çorlu sokaklarını karış...

Yeni yıla sayılı günler kala Çorlu Belediyesi şehri ışıklarla donatmaya devam ediyor. Çorlu sokaklarını karış karış dolaşan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeyi yılbaşı süsleri ile donatıyor.

Yaklaşan yeni yılla birlikte yılbaşı hazırlıklarına da başlayan Çorlu Belediyesi ilçeyi ışıklarla süslüyor. Yılbaşı süsleri, renkli ışıklar ve şeritlerle Çorlu cadde ve sokaklarını donatan Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Çorlu`yu yeni yıla hazırlıyor.

Yeni yıl için adeta görsel bir şölen hazırlığı içerisinde olan Çorlu Belediyesi ekipleri Omurtak Caddesi ve Atatürk Meydanında gerçekleştirilen süsleme çalışmalarının ardından Cumhuriyet Meydanı belediye binası önünde de yeni yıl için ışıklandırma çalışmalarına başlandı.

Reklam
Reklam

Yeni yıl yaklaşırken Çorlu`nun önemli noktalarında aydınlatma çalışmaları yapan Çorlu Belediyesi, görsel şölen oluşturarak caddeleri ve caddelerde bulunan aydınlatma direklerini ledli ampuller ile süsleyerek 2013 hazırlıklarını devam ettirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: