Çorlu Anadolu Öğretmen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi ilk mezunlarını verdi. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını tamamlayan Çorlu...

Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi ilk mezunlarını verdi. 2012-2013 eğitim ve öğretim yılını tamamlayan Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi mezuniyet törenini gerçekleştirdi.

Mezuniyet törenine Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, şube müdürleri, okul öğretmenleri ve veliler katıldı.

Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi eğitim ve öğretim hayatına ilk olarak Çorlu Mimar Sinan Anadolu Lisesi'nde başladı. Burada 3 sınıftan oluşan İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi kendi okul binalarının tamamlanması ile eğitimlerine burada devam ettiler. 2010 yılında teslim edilen İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi Okulu ilk mezunlarını verdi. 91 öğrencinin mezuniyetini kutlayan veliler, okul öğretmenleri ilk mezunları verdikleri için çok mutlu ve gururlu olduklarını belirttiler.

Reklam
Reklam

2009 yılında okula kayıt olan öğrenciler 2013 yılında okullarından mezon oldular. Çorlu İMKB Anadolu Öğretmen Lisesinden mezun olan öğrenciler mezuniyet belgelerini kürsüye çıkarak sınıf öğretmenlerinin elinden aldılar. Yapılan diploma töreninden sonra mezun olan tüm öğrenciler kep atma törenini gerçekleştirdiler.

Son olarak okulun bahçesinde yapılan mini konser ile okul öğrencileri doyasıya eğlendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: