Çorlu Aslanspor 1 - 2 Chernomore Varna

Çorlu Aslanspor`un davetlisi olarak Çorlu`ya gelen ve Çorlu`da misafir edilen Bulgaristan şampiyonu Varna’nın Chernomore U-15...

Çorlu Aslansporun davetlisi olarak Çorluya gelen ve Çorlu`da misafir edilen Bulgaristan şampiyonu Varna’nın Chernomore U-15 futbol takımı ile Çorlu Aslanspor U-15 takımları arasında oynanan dostluk maçını konuk ekip 2-1 kazandı.

Yöneticileri, antrenörleri ve oyuncuları ile Çorlu’ya gelerek Çorlu Aslanspor Kulübü ve kulübün başkanı Kamil Köseoğlunun davetlisi olarak Çorluya gelen Varna Chernomere U-15 takımı ile Çorlu Aslanspor U-15 takımları Çorlu Ahmet Taner Kışlalı tesislerinde karşı karşıya geldi. İki ekibin dostluk maçını konuk ekip 2 - 1 kazandı.

Reklam
Reklam

Bulgaristandan gelen misafirleri Çorluda ağırladıklarını dile getiren Çorlu Aslanspor Kulübü Başkanı Kamil Köseoğlu: “Misafir takımımızı, antrenör, yöneticileri ve ailelerini Çorlu`da ağırladık. Aralarında Bulgaristan milli takımına davet edilen futbolcuların yer aldığı konuğumuzla bir de dostluk maçı tertipledik. Maçı konuk ekip 2 - 1 kazandı. Oyuncularımız için önemli bir tecrübe oldu” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: