Çorlu Belediyesi Kasım Ayı Olağan Meclis Toplantısı Yapıldı

Çorlu Belediye Meclisi'nin, kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Çorlu Belediye Meclisi'nin, kasım ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.

Belediye Başkanı Ünal Baysan'ın yönetiminde, meclis toplantı salonunda gerçekleştirilen meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Yapılan olağan toplantıda, kadro derece ve unvan değişikliği, sözleşmeli personel kadrosuna mimar alımı, Çorlu Belediyesi'nin, ortaklığının bulunduğu Çordaş A.Ş. nezdinde belediyenin temsil edilmesi amacıyla Başkan Baysan'a yetki verilmesi, 2013 mali yılı Performans Programı değerlendirmeleri ile ücret tarifesi ve geçen yılın bütçesi gibi konular görüşülerek karara bağlandı.

Reklam
Reklam

Öte yanan, İmar Komisyonu'nun hazırlamış olduğu raporlar da yapılan toplantıda slayt gösterisi eşliğinde meclis üyelerine sunuldu.

Muhabir: Coşkun Bozyel/Muhterem Erkul

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: