Çorlu Belediyesinden Eğitime Destek

Çorlu Belediyesi eğitime destek projeleri kapsamında 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu`na fotokopi...

Çorlu Belediyesi eğitime destek projeleri kapsamında 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu`na fotokopi cihazı yardımında bulundu.

Çorluda bulunan eğitim kurumlarına maddi ve manevi destekler sağlayan, Çorluda bulunan tüm okullara projeksiyon cihazı ve diğer eğitim materyalleri yardımında bulunan, okulların talebi halinde laboratuar araç ve gereçlerini de temin eden Çorlu Belediyesi`nden eğitime bir destek daha geldi.

Çorlu Belediyesi, Çorluda eğitim öğretim veren kurumlar arasında yer alan 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokuluna fotokopi makinesi temin etti.

Reklam
Reklam

Çorlu Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından temin edilen fotokopi cihazını teslim almak üzere Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muammer Okumuş, 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu ve Ortaokulu Müdürü Namık Demirci, okulun sınıf öğretmenlerinden Pınar Çiçekçi ve Fen Bilgisi öğretmeni Sevda Gökbudak Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan’ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Belediyesi’nin eğitim yardım ve yatırımları hakkında heyete bilgiler veren Ünal Baysan, Çorlu Belediyesi tarafından Emlak Konutları bölgesine yapılması planlanan yarı olimpik yüzme havuzu hakkında da bilgiler verdi.

Her şey Tekirdağa yapılıyor diyen Başkan Baysan: “Çorluda Emlak Konutları bölgesinde yaklaşık 22 dönümlük bir alanımız var. Bu alana yüzme havuzu yapmak istiyoruz ancak bunun komplike bir tesis olmasını istiyoruz. İçerisinde saunası, fitness salonu ve 25 metrelik yarı olimpik kapalı havuzu olan bir tesis olmasını düşünüyoruz. Bununla ilgili olarak proje talebimiz oldu. 2 ayı aşkın süredir proje temin edemedik. Muğla Belediyesinin Muğla Üniversitesi için yaptırdığı bir proje var onu inceliyoruz. Tekirdağın gelir oranına bakıldığında en fazla parayı Çorlu veriyor ama iş yatırıma gelince en az yatırımı Çorlu alıyor. Parayı Çorlu veriyor, yatırımlar Tekirdağ`a yapılıyor” dedi.

Reklam
Reklam

Okulların gelirlerinin arttırılması konusunda da bazı projeler üretilmesi gerektiğini belirten Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan: “Örnekleri olan bir uygulama olarak okul bahçelerinin otopark olarak kullanılması hayata geçirilebilir. Özellikle okulların kapalı olduğu yaz döneminde şehir merkezinde yer alan Uncular Süleyman Peker, Mehmetçik ve Hanife Şefik Celep okullarının bahçeleri otopark olarak değerlendirilebilir. Bu durum hem okullara gelir sağlar hem de şehir içi trafik konusunda bir katkı yaratır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, özelliklerini de sıraladığı fotokopi makinesini okul müdürü ve öğretmenlerine teslim etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: