Çorlu Belediyesi`nden Şehitlere Saygı

Çorlu Belediyesi Meclisi`nin olağanüstü meclis toplantısına katılan meclis üyeleri şehit edilen 8 asker için saygı...

Çorlu Belediyesi Meclisi`nin olağanüstü meclis toplantısına katılan meclis üyeleri şehit edilen 8 asker için saygı duruşunda bulunarak toplantıya başladı.

Haziran ayı olağanüstü meclis toplantısında gündem maddeleri ile İmar Komisyonu Raporlarını görüşmek üzere toplanan Çorlu Belediye Meclisi toplantıya saygı duruşunda bulunarak başladı. Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`ın çağrısı üzerine Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve sabah saatlerinde yaşanan olayda hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunan meclis üyeleri, daha sonra meclis toplantısına ve gündem maddelerini görüşmeye geçtiler.

Reklam
Reklam

Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan ise: “Hain saldırı sonucu şehit olan 8 evladımıza Allahtan rahmet diliyor, eli kanlı terör örgütü PKKyı lanetliyorum” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: