Çorlu Belediyesinden Spor Kulüplerine Malzeme Yardımı

Çorlu Belediyesi, Çorlu`da faaliyet göstererek liglerde yer alan amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Amatör...

Çorlu Belediyesi, Çorlu`da faaliyet göstererek liglerde yer alan amatör spor kulüplerine malzeme yardımında bulundu. Amatör kulüplerin yanı sıra veteran futbol takımlarına da malzeme yardımı gerçekleştirildi.

Çorlu Belediyesi tarafından Çorlu`da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerine yönelik olarak hazırlatılan malzemeler, Çorlu Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen törenle kulüp yetkililerine teslim edildi.

Törene Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Belediye Başkan Yardımcıları, Ahmet Sarıkurt, Erdoğan Demirci, Oktay Çolpan ve Kemaleddin Avcı, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Mehmet Kaya, Futbol Tekirdağ İl Temsilcisi Zafer Ögatlar ile amatör kulüplerin başkan ve yöneticileri katıldılar.

Reklam
Reklam

Malzemelerin teslimi töreninde bir konuşma gerçekleştiren Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan: “Son dönemde şehrimize önemli spor tesisleri kazandırdık. Kalıcı yatırımlar yapıyoruz. Çırak Bayırı mevkiinde bulunan Ahmet Taner Kışlalı Futbol Sahası yenilendi. Günün üçte ikisinde kullanılan bir tesis haline geldi. Çorlu Belediyesi olarak Kapalı Spor Salonu yaptık. Yeşiltepe ve Sağlık Mahalleri’nde bulunan futbol antrenman sahalarının yanı sıra Cumhuriyet Parkı’nda basketbol sahaları ve tenis kortları kazandırdık. Hatip Mahallesi’nde bulunan UEFA standartlarındaki gece maçlarının dahi oynanabileceği Çorlu Belediyesi Şehir Stadı’nın yapımını bitirmenin ve Çorlu halkının ve sporcularının hizmetine sunmuş olmanın haklı gururunu yaşıyoruz” dedi.

Çorlu için bir hedefleri olduğunu da sözlerine ekleyen Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan: “Kapalı yüzme havuzu konusunda bir projemiz var. Birkaç proje üzerinde değerlendirmeler sürüyor. Projenin hayata geçirilerek tamamlanmasının ardından Çorlu`ya yarı olimpik bir yüzme havuzu kazandırmış olacağız” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Çorlunun Trakyanın en güzel yerleşim yeri olduğunu da kaydeden Başkan Baysan: “Maalesef Çorlu`nun Türkiye çapında temsil edilen bir takımı bulunmuyor. Bunun pek çok nedeni var. İnanıyorum ki yeterli tesisleri yaptıktan sonra bu durum bir yerden patlak verecek ve Çorlu sesini duyuracaktır. İleriki yıllarda Büyükşehir Belediyesi yasasında yer alan amatör kulüplere nakdi yardım kapsamında kulüplere destek olunacaktır. Özellikle futbol, basketbol ve voleybol da bir takımımızı yükseltme durumu söz konusu olabilir” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Başkan Yardımcıları Oktay Çolpan, Erdoğan Demirci, Ahmet Sarıkurt, Kemaleddin Avcı ve Tekirdağ ASKF Başkanı Mehmet Kaya ile futbol il temsilcisi Zafer Ögatlar, Çorluspor, Çorlu Sanayispor, Çorlu Gençlerbirliğispor, Çorlu Yıldızspor takımları ile Çorluspor Vetaran takımı ile Çorlu Antrenörler Derneği Veteran takımı temsilcilerine forma, eşofman, yağmurluk ve futbol toplarından oluşan malzemeleri teslim ettiler.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: