Çorlu Belediyesi`nin Kültür Ve Sanat Festivali 13 Eylül`de Başlayacak

Çorlu Belediyesi`nin düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Festivalinin 13 Eylül Perşembe günü başlayacağı ve 3...

Çorlu Belediyesinin düzenlemiş olduğu Kültür ve Sanat Festivalinin 13 Eylül Perşembe günü başlayacağı ve 3 gün süreceği açıklandı. 14 Eylül Cuma günü 2. gün etkinlikleri ile sürdürülecek festival 15 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan Gökçe konseri ile festival etkinlikleri sona erdirilecek. Festivalde Gökçenin yanı sıra Hande Yener ve Gripin Grubu ile Yunan Orkestrası da sahne alacak.

13 Eylül Perşembe günü saat 17:00de Çorlu Belediye binası önünden hareket edecek olan kortejin Atatürk Meydanında yer alan Atatürk Anıtına çelenk sunması ile başlayacak olan festivalde, ilk gün 18:00de Çorlu Belediyesi DüĞün Salonunda festival kokteyli düzenlenecek ve başarılı sporcular ödüllendirilecek Çorlu Belediye binası önünde Bulgaristan Şumen ve ve Suvorovo Folklor ekiplerinin gösterileri sunulacak. Festivalin ilk günü Çorlu Belediye binası arkasında yer alan açık otopark üzerinde düzenlenecek olan Hande Yener konseri ile son erecek.

Reklam
Reklam

Festivalin ikinci gününde ise Çorlu Belediyesi kurslarında yer alan öğretmen ve kursiyerlerin canlı performans gösterilerinin yanı sıra karma resim, büst, cam ve çini sergisi açılacak. Ayrıca festivalin ikinci gününde etkinlikler kapsamında Heykeltıraş Ersin Alyakut ve cam sanatçısı Özge Özcanın canlı performans gösterileri olacak. Çorlu Belediye binası önündeki bu gösterilerin ardından Bulgaristandan gelen konuk folklor ekiplerinin gösterileri olacak.

Bu gösterilerin sonrasında ise Yunanistandan Çorlu Belediyesinin daveti üzerine festivale katılacak olan Yunan Orkestrası Tasos Arvantinidis Musical Horizons belediye binası arkasında oluşturulacak olan konser alanında Çorlulular için bir konser düzenleyecek. Festivalin ikinci günü Gripin Grubunun konseri ile sona erecek.

Reklam
Reklam

15 Eylül 2012 Cumartesi günü festivalin son gününde ise Çorlu Belediyesi Nikah Salonunda toplu nikah töreni, Çorlu Belediyesi kursiyerlerinden oluşan Grup Akademi Konseri düzenlenecek. Çorlu Belediyesi ile Beşiktaş Belediyesi folklor ekipleri de gösteriler sunacakları festivalin son gün etkinlikleri Çorlu Belediye binası arkasında yer alan açık otopark üzerindeki konser alanında Gökçe konseri ile sona erecek.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: