Çorlu Belediyesi`nin Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi

Çorlu Belediyesi`nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Belediye...

Çorlu Belediyesi`nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlık etti.

Önceden belirlenen gündem maddelerinin yanı sıra meclis başkanlığına sunulan önergeler uyarınca oluşan ilave gündem maddelerini görüşmek üzere bir araya Çorlu Belediyesi Meclis üyeleri Nisan ayı olağan toplantısını gerçekleştirdiler.

Encümen üyesi seçimi, imar komisyonuna üye seçimi, plan ve bütçe komisyonuna üye seçimi, cadde ve sokak isimleri komisyonuna üye seçimi, belediye başkanına yurt dışı izni verilmesi konularını görüşen meclis üyeleri seçimleri gerçekleştirdiler.

Reklam
Reklam

Çorlu Belediye Meclisi Nisan ayı olağan toplantısında ayrıca AK Partili meclis üyelerinden Mümin Akbulut`un meclis üyeliğinin düşürülmesi, plan ve bütçe komisyonu raporunun görüşülmesi, içkili yer bölgeleri tespit komisyonun raporunun görüşülmesi, denetim komisyonu raporunun meclisin bilgisine sunulması, 2012 yılı faaliyet raporunun görüşülmesi, İstanbul istikametinden gelen köy minibüsleri güzergahı konusunun görüşülmesi, şehir içi yeni toplu taşıma hatlarının tespiti konusunun görüşülmesi, Esetçe Piknik Alanı kiralama süresinin belirlenmesi konusu, Gölbaşı Gençlik Parkı Kafeterya kira süresinin belirlenmesi konusunun görüşülmesi, Cumhuriyet Parkında emniyet alanının ayrılmasının konusunun görüşülmesi, İmar planı değişiklik taleplerinin ve imar planı değişikliği idari mahkeme kararları ile ilgili konuları da görüştüler.

Ergene - 2, Türkgücü ve Velimeşe Islah OSBlere ait revizyon 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli uygulama İmar Planlarına askı süresi içerisinde yapılan itirazların değerlendirilmesi konularını da ele alan meclis üyeleri, Mülkiyeti Maliye Hazinesine ait olan Reşadiye Mahallesi 1747 ada 3 parsel, 359 ada37 parsel ve 358 ada 1 parsel ile 369 ada 7 ve 118 nolu parsellerin spor ve rekreasyon alanı olarak Çorlu Belediyesi adına tahsislerinin görüşülmesi ve Sağlık Mahallesinde yer alan 2811 ada 1 parselin dini tesis alanı olarak tahsisinin yapılması, imar komisyon raporunun görüşülmesi konularını da değerlendirdiler.

Reklam
Reklam

Gündem maddelerinin yanı sıra ilave gündem maddelerinin değerlendirildiği meclis toplantısının ardından meclis üyeleri Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan`ın öncülüğünde Çorlu Belediyesi tarafından yaptırılan ve Nisan ayı içerisinde hizmete açılması planlanan aşevini de incelediler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: