Çorlu Devlet Hastanesi'nde ‘Sudan Yansıyan Şifa’ Etkinliği

Tekirdağ'ın Çorlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ‘Sudan Yansıyan Şifa’ isimli ebru etkinliğine çok sayıda vatandaş ilgi...

Tekirdağ'ın Çorlu Devlet Hastanesi'nde yapılan ‘Sudan Yansıyan Şifa’ isimli ebru etkinliğine çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi. Etkinliğe katılan vatandaşlar ve hastanede yatan hastalar kendi ebrularını yapma imkanı buldu.

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi Çorlu Devlet Hastanesinde ebru etkinliği gerçekleştirildi. Sabah başlayan ‘Sudan Yansıyan Şifa’ isimli etkinlik gün boyu devam etti. 8 adet ebru teknesinin hazırlandığı etkinlikte, katılan vatandaşlar kendilerine ayrılan 3 ebru teknesinde, ebru sanatçılarının yardımıyla kendi ebrularını yapma imkanı buldu. ‘Sudan Yansıyan Şifa’ etkinliğinde yüzlerce ebru yapıldı.

Reklam
Reklam

Çorlu Devlet Hastanesi yöneticisi Ali Cengiz Kalkan, geçen hafta yaptıkları resin etkinliğinden sonra bu hafta da ebru etkinliği yaptıklarını belirterek, ‘’Bugün burada, dışarıdan gelen vatandaşlar ve hastanemizde yatan hastalarımızın da katıldığı ebru etkinliğini gerçekleştirdik. Yapılan ebruları hastanemizin duvarlarına asarak, hastanemizin içerisinde görsel bir güzellik oluşturacağız.’’ dedi.

Etkinliğe ebru sanatçıları Cansel Kuleci, Ferize Şen Balkı, Pınar Sezer, Ayça Çevikelli, Nugül Balın ve Birsel Filiz katılarak vatandaşlara bilgi verdi, onlarla birlikte ebru yaptılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: